Webshop

Hier bieden wij speciale zaden aan die nergens in een winkel, waar dan ook, te koop zijn. Zij zijn door ons en collega kwekers uit het buitenland speciaal ontwikkeld voor het kweken van reuzen, een erg langzaam en intensief proces. Met uw bestelling sponsort u onze pompoenweging. 

Een zakje met 4 zaden uit één van onze eigen pompoenen. Deze zaden produceren planten van ruim 60m2 en kunnen met de juiste zorg en mooi weer 800 kg in Nederland halen. 

Squash

€ 6,50

Squash

€ 6,50

Een zakje met 3 zaden uit één van onze squash. Een squash is de groene variant van de oranje Atlantic Giant. Squash doen het vrij goed in onze koele klimaat. De planten kunnen makkelijk 60m2 halen. Met de juiste zorg en mooi weer kunnen squash in Nederland 600 kg halen.

Veldpompoen

€ 6,50

Veldpompoen

€ 6,50

Veldpompoenen worden in Canada en Amerika field pumpkins of Halloween pumpkins genoemd. Zij doen het uitstekend in Nederland. Samen met Canada behoren de Nederlandse veldpompoen kwekers tot de top van de wereld. Elk zakje bevat 4 zaadjes uit één van onze grootste veldpompoenen. 

Reuze Tomaat

€ 6,50

Reuze Tomaat

€ 6,50

Elk zakje bevat 5 zaden uit het op één na grootste tomaat ooit in Nederland gekweekt. Deze zaden produceren tomaten van ruim 2 kg. Er zijn zelfs exemplaren van bijna 4 kg bekend. Van oorsprong een geheime kruising tussen twee Amerikaanse rassen en verder veredeld in Amerika en Europa.

Geschikt voor kweek in een kas(je). Eén tomaat per plant levert de grootste exemplaren op.